Aan de leden van FC Kerkrade-West,

Zoals je (wellicht) weet heb ik enige jaren geleden assurantiekantoor Jos Scheeren Assurantiën overgenomen en zijn wij als sponsor betrokken bij onze mooie voetbalvereniging.

Op donderdag 21 november 2019 organiseren wij vanaf 19.15 uur in het Heidsjer Tref een informatiebijeenkomst. Tijdens deze informatiebijeenkomst zal Marcel Adriaanssen, werkzaam als hypotheekadviseur bij Jos Scheeren Assurantiën ingaan op een aantal algemene ontwikkelingen op het gebied van hypotheken.

De onderwerpen zijn:

  • de aflossingsvrije hypotheek;
  • de woning energie zuinig maken;
  • het benutten van de overwaarde van uw woning.

Verder zal Rob Smeets van notariskantoor Smeets en Schop zal aanwezig zijn om de actualiteit op het gebied van testamenten toe te lichten.

Belangstelling?

Indien je belangstelling hebt om te luisteren en/of vragen te stellen over deze thema’s, dan ben je (met jouw partner) van harte uitgenodigd om deze gratis informatiebijeenkomst bij te wonen. Graag verneem ik vóór 15 november 2019 of ik je als onze gast mag begroeten. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@josscheerenassurantien.nl.

In het kader van deze bijeenkomst tref je hierbij het Leven & Wonen magazine aan met veel interessante woon- en hypotheek thema’s.

Programma

19:15 uur: inloop
19:30 uur: presentatie door Marcel Adriaanssen
20:00 uur: presentatie door Rob Smeets van notariskantoor Smeets en Schop 20:30 uur: borrel
21:30 uur: einde

Locatie

Heidsjer tref, Patronaatstraat 19, 6466 HR Kerkrade.

Ik hoop je te ontmoeten op 21 november!

Met vriendelijke groet,

Renato Lombardini